تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان جام قهرمانی مسابقات کافا را به کابل بردند + فیلم تکذیب ادعای استخدام ۶۰۰ معلم از میان اتباع تاکنون ۱۰ هزار زائر افغانستانی اربعین از مرز دوغارون وارد ایران شده‌اند وزارت کشور ادعای بازداشت زائران افغانستانی اربعین در خوزستان را رد کرد در دو روز گذشته ۵۳۰ زائر افغانستانی اربعین از مرز دوغارون به ایران وارد شدند (۱ شهریور ۱۴۰۳) تیم ملی فوتسال افغانستان در مراسمی با حضور خداداد عزیزی برای حضور در جام جهانی بدرقه شد خداداد عزیزی: امیدوارم تیم ملی فوتسال افغانستان بعد از جام جهانی فراموش نشود تاکید وزیر پیشنهادی کشور برساماندهی اتباع و انسداد مرز‌ها + فیلم حرکت اولین کاروان زائران افغانستانی اربعین از کابل + فیلم هَتاک حرّاف گُستاخ | از عبدالحمید خراسانی چه می‌دانیم؟ آمادگی مرز دوغارون برای پذیرای از زائران افغانستانی + فیلم ثبت‌نام ۲۸ هزار مهاجر افغانستانی برای دریافت روادید برای سفر به عراق از کنسرسیوم ریلی افغانستان چه می‌دانیم؟ احمد مدقق: دستاورد‌های زبانی، مهم‌ترین آورده نویسندگان افغانستانی است تحصیل بیش از ۳۲ هزار دانشجوی افغانستانی در دانشگاه‌های ایران فرماندار تایباد: تاکنون از سمت افغانستان ورودی زائر اربعین نداشته‌ایم فرماندار تایباد: ۶ دستگاه خودروی آتش نشانی به گمرک هرات اعزام شد | آتش مهار شده است اینفوگرافی | نگاهی به آخرین وضعیت کشت و قاچاق مواد مخدر در افغانستان سومین سالگرد سقوط کابل | کاخ رؤیا‌هایی که فروریخت نگاه عباس عراقچی به افغانستان و طالبان چگونه است؟
سرخط خبرها

نظامی استرالیایی متهم به جرایم جنگی در افغانستان خواستار تجدیدنظر شد

  • کد خبر: ۲۱۱۶۶۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
نظامی استرالیایی متهم به جرایم جنگی در افغانستان خواستار تجدیدنظر شد
بن رابرتز اسمیت، کهنه سرباز استرالیایی که به ارتکاب جنایت جنگی حین انجام ماموریت در افغانستان متهم شده بود، خواستار تجدیدنظر در حکم دادگاه فدرال آن کشور علیه خود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سی‌بی‌اس نیوز روز سه‌شنبه، ۲۴ بهمن گزارش داده که رابرتز در حال اعتراض به حکم دادگاه فدرال است که پرونده افترای او را رد کرده بود.

او در ماه جون سال گذشته علیه سه روزنامه استرالیایی که گزارش‌هایی مبنی بر جرایم جنگی اسمیت در افغانستان منتشر کردند، شکایت کرده بود، اما دادگاه شکایت وی را رد کرد.

سه رسانه استرالیایی از جمله سیدنی مورنینگ هرالد، ایج و کانبرا تایمز در ۲۰۱۸ گزارش‌هایی منتشر کردند که براساس آن‌ها، رابرتز اسمیت در جریان مأموریتش در افغانستان در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲، شش غیرنظامی را به قتل رسانده است.

با این حال، رابرتز این پرونده را برای رفع اتهام‌ها علیه خود و با عنوان «شکایت علیه افترا» باز کرد.

اما پرونده وی که ۱۵ میلیون دلار نیز هزینه برداشت، سرانجام با شهادت بیش از ۳۰ تن مبنی بر دست داشتن او در قتل‌های غیرقانونی در افغانستان، به سود اسمیت پیش نرفت و او بازنده شد.

گفتنی است که پس از اثبات جنایت جنگی این نیروی ویژه استرالیایی در افغانستان، ارتش این کشور با موجی از انتقادات مواجه شده است.

پس از آن، چارد مارل، وزیر دفاع استرالیا گفت که دولت این کشور گزینه‌های پرداخت غرامت به قربانیان جنایات جنگی در افغانستان را بررسی می‌کند، اما تا کنون این طرح عملی نشده است.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->